Guldramme

Guldramme bred

Buet glat guldramme som er god til indramning af malerier, fotografier, spejle og andet. Brede 48 mm. Højde 33 mm. False 8 mm.

 


Pris per cm

6,25
DKK

 

Antal:

 
Læg i kurven

Produktbeskrivelse

Guldramme med bladguld look lavet efter en gammel model. Guldrammen giver mange forskellige muligheder for indramning hvor den kan bruges til et maleri malet på plade, et spejl, et fotografi eller litografi limet på plade.

Ved bestilling af disse flotte guldrammer kan du vælge om guldrammen skal bruges til indramning af spejl eller om der skal monteres et glas foran maleriet.

Hos Skipperens Rammer finder du et stort udvalg af forskellige rammer og skal du bruge en anden type guldramme end denne har vi et stort udvalg af disse som du kan kigge nærmere på.

Vores trærammer finder du som både guldramme, sølvramme, sort ramme og lys ramme. Der er mange muligheder når det kommer til indramning af malerier, så er du i tvivl om hvilken ramme du skal vælge står vi klar med hjælp pr. telefon eller mail.

En guldramme som denne ramme med det klassiske udseende kan bruges til næsten alle typer indramning og det klassiske look gør at en guldramme som denne vil passe godt ind i de fleste hjem.